17.2.2016, 23:00
OK souhlasí! Kláštery dočasne nemají (ani jedny)! Dotisk snad ješte bude!
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ 17.2.2016 - Rekapitulace objednávky z Cundco.de téma založeno uživatelem Eldenroot - 17.2.2016, 22:54 | ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
17.2.2016, 23:00
OK souhlasí! Kláštery dočasne nemají (ani jedny)! Dotisk snad ješte bude!
Chmura
(18.2.2016, 8:45)endomame Napsal(a): Za mne bych jeste pridal minirozsireni Družina, ale jinak souhlasí. Jsem moc zvědavý jestli jdou objednat. Podle všeho ano. Ozvi se až je budeš mít doma!
Chmura
[quote pid='4797' dateline='1455863450']
Jaký je rozdíl mezi Carcassonne: Směrová (větrná) růžice I ze Spielboxu 05/2013 za 6,20 Euro a z obchodu [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] za 4,49 Euro?Jsem zmaten myslel jsem si dle Carcapedie, že je to to samé.[/quote] Ne neni to to samé! První obrázek Směrová (větrná) růžice I ze Spielboxu 05/2013 (světvé strany NĚMECKY) Druhý obrázek Směrová (větrná) růžice II Obchod cundco.de (jen označení sever a jih) lepší barvy (jako zákl hra) V Carcapedii to máš i napsané: Články c Carcapedii číst aždo konce! Obrázek v příloze.
Chmura
No měl jsem za to, že je to tak jak jsem napsa!
Ještě bych se zeptal @peťul na jeho názor, on sestavoval Carcapedii a dokáže lépe odpovědět!
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Objednávky z cundco.de | ZH6 | 11 | 3 693 |
28.12.2014, 18:47 Poslední příspěvek: Eldenroot |
|