CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ 17.2.2016 - Rekapitulace objednávky z Cundco.de

téma založeno uživatelem Eldenroot - 17.2.2016, 22:54 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 5 Eldenroot 21 endomame 10 Karel 6 Miroslav Váša 2
OK souhlasí! Kláštery dočasne nemají (ani jedny)! Dotisk snad ješte bude!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Miroslav Váša
(18.2.2016, 8:45)endomame Napsal(a): Za mne bych jeste pridal minirozsireni Družina, ale jinak souhlasí.

Ps.: plastový sortiment mají jako náhradní 

zde:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Jsem moc zvědavý jestli jdou objednat. Podle všeho ano. Ozvi se až je budeš mít doma!
Chmura Zelený meeple
[quote pid='4797' dateline='1455863450']
Jaký je rozdíl mezi Carcassonne: Směrová (větrná) růžice I ze Spielboxu 05/2013 za 6,20 Euro a z obchodu

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

za 4,49 Euro?
Jsem zmaten Šokován  myslel jsem si dle Carcapedie, že je to to samé.
[/quote]

Ne neni to to samé! První obrázek Směrová (větrná) růžice I ze Spielboxu 05/2013 (světvé strany NĚMECKY)
                              Druhý obrázek Směrová (větrná) růžice II Obchod cundco.de   (jen označení sever a jih) lepší barvy (jako zákl hra)

V Carcapedii to máš i napsané: Články c Carcapedii číst aždo konce! Velký úsměv

Obrázek v příloze. Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
No měl jsem za to, že je to tak jak jsem napsa! Smutný Smutný Smutný Ještě bych se zeptal @peťul na jeho názor, on sestavoval Carcapedii a dokáže lépe odpovědět!
Chmura Zelený meeple
PARDON..... Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Objednávky z cundco.de ZH6 11 3 693 28.12.2014, 18:47
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)