CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Objednávky z cundco.de

téma založeno uživatelem ZH6 - 31.10.2014, 13:48 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
antiviruss1 1 Eldenroot 5 endomame 3 PepaN6680 1 Tomáš 1 ZH6 1
Zakládám nové téma, kde budeme moct řešit objednávky z německé webové stránky věnované Carcassonne. Zde doporučuji řešit společné objednávky, novinky, ceny, reklamace, atd.

Zároveň přikládám foto mé dnešní objednávky, kterou jsem si vyzvedl Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Eldenroot, Tomáš
Využiji tohoto tématu, abych se zeptal, jestli máte zkušenosti s objednáváním náhradních "dílků" z cundco.de (

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

nebo

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

)
Chtěl bych někde sehnat plátěný sáček z rozšíření Ovce a kopce. Koupil jsem si toto rozšíření v BigBoxu 2014 a tam sáček není. Z Mindoku mi však na mou žádost poslali velký sáček z cestovního CCS, kde se žetony ovcí a vlků úplně ztrácí Usměvavý
Objednával jste někdo již velké či malé náhradní díly? Nevím, jak jim to budu popisovat Usměvavý a kam hlavně tento sáček zařadit. Díky za info.
ano, cundco.de bez sebemenšího problému - zásilka je tu od zaplacení do 4 dnů
kdyby si chtěl někdo objednávat, tak bych se klidně přidal :)
Rád bych si objednal Fantóma a Německé kláštery, možná pokud by byly tak i prázdný kartičky - mohu se k někomu přidat?
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
Spočítej mi kolik to dělá do SZ. Budu objednávat domy za 3eura. Zbytek by bylo volno. Problém je jen s vysokým poštovným, když to přešvihne určitou částku (11 euro?)
(2.12.2014, 15:36)Eldenroot Napsal(a): Spočítej mi kolik to dělá do SZ. Budu objednávat domy za 3eura. Zbytek by bylo volno. Problém je jen s vysokým poštovným, když to přešvihne určitou částku (11 euro?)

10E ..... no to bych měl Fantoma + DE klastery....a udelat objednávku zvlast?
Taky možnost... spíše sem se nabídl z důvodu toho, že budu mít nějaké místo v balíku a tak bychom se rozdělili o to nekřesťanské poštovné :D
(3.12.2014, 18:26)Eldenroot Napsal(a): Taky možnost... spíše sem se nabídl z důvodu toho, že budu mít nějaké místo v balíku a tak bychom se rozdělili o to nekřesťanské poštovné :D

No mam znamyho v Arestriedu, ale nevim jak by sem jel...no stejne nechapu kdyz do Rakouska to stoji mene a my nejsme dal ....
O víkendu se vracím domů, takže budu pravděpodobně v blízké době objednávat z toho cundco.de. Zatím beru jen 1x minirozšíření a možná jednu sadu figurek. Darmstadt vyšel, ale zatím není na cundco. Pokud by měl ale někdo zájem, tak mohu sehnat Dramstadt přes kolegu z Německa pokud se s ním domluvím - bylo by to pak za 8éček

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ 17.2.2016 - Rekapitulace objednávky z Cundco.de Eldenroot 43 18 650 22.3.2016, 12:25
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)