CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Anketa: Pořídili byste si toto minirozšíření?
Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě.
Ano
75.00%
3 75.00%
Ne
0%
0 0%
Nevím
25.00%
1 25.00%
Celkem 4 hlas(ů) 100%
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. [Zobrazit výsledky]

Anglické hrady - připravované rozšíření

téma založeno uživatelem Eldenroot - 16.2.2015, 14:05 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 3 endomame 2
Na Carcassonne Central fóru se objevila zmíňka, že kromě německých hradů se chystá (je v plánu) i minirozšíření s hrady z Anglie. Zatím probíhá (stejně jako probíhalo před nedávnem pro rozšíření "německé hrady") anketa s otázkou jaké objekty se mají na kartičkách zobrazit. Pro více informací můžete navštívit odkaz na

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

. Hlasování bylo iniciováno z řad Hans im Glück, takže bych to bral jako potvrzenou věc (stejný postup jako u německých hradů).

My už naše rozšíření máme českých hradů a zámků máme nějaký ten pátek - díky @šmoula - odkaz:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

By bylo fajn kdyby udělali oni nějaké naše a co třeba Francouzské.......vůbec udělat kolekce EU hradů,,,.....
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
Odpovědět
Bylo by to určitě fajn, ale spíše jsem čekal francouzské kláštery (Carcassonne je ve Francii). Uvidíme :)
Odpovědět
(16.2.2015, 15:17)Eldenroot Napsal(a): Bylo by to určitě fajn, ale spíše jsem čekal francouzské kláštery (Carcassonne je ve Francii). Uvidíme :)

Tak ty by mne napadly jako první hned po Němcích, zase je to německá hra.....
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
Odpovědět
Ano, je to německá hra, ale čekal jsem (byl jsem o tom přesvědčen) francouzské kláštery ihned po vydání klášterů německých. Hold ukázalo se, že všemu je jinak a vyšly kláštery belgicko-holandské :) život je plný překvapení :D
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)