CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Řeka III. [Big Box 5 - 2014]

téma založeno uživatelem Eldenroot - 10.2.2015, 23:13 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 3 peťul 2 Sleepy 1
Dnes jsem zjistil, že v novém Big Boxu 5 (2014) je také nová řeka. Viz obrázek níže. Určitě se hodí do sbírky :)

EDIT: Jelikož jsem si Big Box dnes objednal, tak potom zde hodím více infa :) 

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Chmura, peťul
Tuto řeku už mám :) a s devátým rozšířením se hraje perfektně. U této řeky je zajímavé že má světlou zadní stranu (ne tmavou jako původní řeky). Toto když jsem poprvé viděl tak jsem si myslel že to vytiskly špatně ale pravděpodobně je to správně - proč to tak je nevím (uvidíme jak bude vypadat ta kterou bude mít @Eldenroot :)). Nevýhoda této řeky je akorát že se nedá smíchat s jinou řekou.
Odpovědět
Zase bych to neviděl tak dramaticky... v podstatě při zamíchání s druhou řekou budeš nej vědět, že "možná" budeš mít na kartě vinici, nebo ovci :D
Hrajem to normálně dokupy s řekou z Hraběte a není problém :)
[-] 1x   peťul
Odpovědět
@peťul - ty sis taky kupoval big box 9 ze ji mas? Nebo kde se da sehnat i zvlast
Odpovědět
Teta chtěla Carcassonne tak jsem jí nabít že ji pořídím rovnou základní hru s několika rozšířeními (Big box 5) a vzal jsem si z toho tu řeku (věděl jsem o té řece a potřeboval jsem ji nějak získat do své sbírky :)).
Odpovědět
Kdyby mi včera kluci zde na fóru neřekli že nějaká řeka 3 je, tak o ní ani nevím... příště se poděl na fóru ať ví i ostatní :)
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nový Big Box 2025 (Big Box 8) peťul 13 526 1.1.2026, 14:04
Poslední příspěvek: senatko
  Carcassonne 3: Big Box 7 v Prodeji Chmura 4 85 3.8.2022, 20:48
Poslední příspěvek: šmoula
  Big box 2021 v prodeji! Chmura 1 68 26.11.2021, 21:02
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Nový dizajn kartičiek aj v novom Big Box 2021 Bumsakalaka 33 508 16.11.2021, 11:13
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
Carcassonne Big Box 5 Eldenroot 17 6 855 29.5.2018, 12:57
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)