-Na turnaj v Carcassonne, který pořádal DDM Spirála jsem se vypravil ze Zbiroha i se dvěma dcerami. Tentokrát jsme očekávali, že budeme na turnaji za Carcassonne fórum jako jediní. Při zápisu nás organizátoři uvítali jako staré známé a hned si nás odškrtli v seznamu (tentokrát se nás neptali ani na jména). Velice jsem byl překvapen, když po chvilce dorazil Vilda s Ladou.
-Po půl hodině nezbytné k vyřízení startovného a dalších organizačních věcí se již losovalo obsazení u jednotlivých stolů.
-A to už se hraní se pěkně rozběhlo na plné obrátky. U sedmi stolů hrálo celkem 32 účastníků (12 dětí a 22 dospělých). Hráči byli rozděleni do dvou kategorií, do 15 let (děti) a 16 - 99 let (dospělí). Bylo postupně odehráno ze velmi výborné atmosféry celkem 5 kol. Samozřejmě v přestávkách mezi jednotlivými hrami se relaxovalo třeba i u Stolního fotbalu...
-Také členové našeho fóra se setkali v několika "Carcassonnových soubojích", při kterých vždy vládla dobrá nálada!
-Ještě než byly sečteny body a určeno pořadí tak jsme se vrhly ještě na jednu rychlou partii Carcassonne ve které jsme si užili spoustu legrace. Brzy po tom již ale došlo k očekávanému vyhlášení vítězů a vybírání jednotlivých cen za turnaj.
-Myslím, že umístění členů našeho fóra stojí za zmínku, protože všichni bojovali o každý bod s plným nasazením, ostatně to můžete posoudit sami podle následujícího pořadí!
5. místo Petr Blanc (Vilda)
7. místo Chmura
14. místo Lada
-Co napsat dále snad jen
PŘIJEL JSEM - ZAHRÁL JSEM - A NEZVÍTĚZIL JSEM ! 
(Nevadí možná příště.)
-Děkuji všem členům našeho fóra za pěknou reprezentaci našeho fóra!
-Doufáme, že se nám podaří zúčastnit příštího 17. ročníku Turnaje v Carcassonne a to snad i v hojnějším počtu než letos . Už teď se těšíme!!!!