9.11.2020, 20:27
Zde jsou rozměry figurky, pro nedočkavé!
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
11.11.2020, 3:37
Cestovní most... A za jakých podmínek?
-Předpokládám uzavření města. -Nebo odebrání mostu jeho současným "uživatelem". S bodem č.1 souhlasím! S bodem č.2 také souhlasím! Zde není pochyb! Poznámka: -Aplikoval bych zde obdobné pravidlo, které je ve svém výsledku stejné, jako když rytíře ve městě sežere drak... Stavitel je nyní osamocen ve městě bez rytíře a tak je navrácen svému majiteli! Město je nyní neobsazené.
Chmura
15.11.2020, 18:54
Vkládám anketu ve které můžete vybrat název tohoto rozšíření.
Chmura
(15.11.2020, 20:02)Kamzik Napsal(a): - vložený most má postavení jako rytíř (?), tedy postavením mostu už mám v tomto spojeném městě jednoho rytíře (?). Říkal jsem si, že vám do toho nebudu "KECAT", ale nějak jsem to nevydržel! ![]() 1) V příkladu od Drewie stejně město získá MODRÝ STAROSTA protože jeho hodnota je daná počtem erbů ve městě! 2) Most bych bral pouze jako stavební "propojovací celek" který nemá žádnou bodovou hodnotu! -Důvod: figurek je ve hře určitý počet a je to proto, aby byla hra vyvážená... 3) Asi bych se nechal částečně inspirovat mosty, které již existují pro cesty. -Navrhuji podobný účel, ale u města.
Chmura
Mě se pravidla líbí, ale zatím jsem neměl možnost si rozšíření zahrát. Navrhuji kompletní popis i s pravidly umístit do sekce "Rozšíření pocházející od uživatelů fóra". (viz odkaz níže)
![]() ODKAZ: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Snad jen několik poznámek k návodu: Pro jakou edici hry je vlastně návod určen? ![]() -Logo Carcassonne je z nové edice hry, ale obrázky kartiček jsou z původní edice hry! Navrhuji vytvořit návod pro obě edice hry.
Chmura
22.11.2020, 14:09
(22.11.2020, 12:45)Kamzik Napsal(a): Podle mě se může most použít ve všech základních i spin-off edicích, kde je možné spojit město, vesnici, buš atd. jak píše i @šmoula . Ano souhlasím plně s Kamzíkem práce na návodu odvedl @Drewie na jedničku a opravdu se jedná jen o kosmetické změny! Pak už to nebude jen návod ale perfektní návod!
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Tower Bridge of London -figurka k rozšíření | Chmura | 8 | 1 268 |
9.11.2020, 22:12 Poslední příspěvek: Chmura |
|