CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rozšírenie 4.: Veža CZ/SK

téma založeno uživatelem Uživatel 719 - 31.12.2017, 15:00 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 4 Eldenroot 2 PesBobes 1 PetrM 1 Uživatel 719 6
Zdravím,

zháňam rozšírenie veža, avšak vo verzii 2 - teda vo vylepšenej grafike. Vyšlo toto rozšírenie vôbec v CZ/SK? Všade sú dostupné len staršie verzie. Po úpenlivom prehľadávaní som našiel len v ENG/DE jazyku a tam mi príde poštovné prehnané. Mám čakať alebo toto rozšírenie bola kedysi dávno limited edition? Nie som si istý, v ktorom roku vyšlo a či sa už dostalo na trh v našich krajinách alebo ešte iba dostane, resp. nedostane vôbec. Rovnako ako minirozšírenia. Tie som videl, ale taktiež len v starej verzii, popr. v Big Boxe.  Mám záujem len o dve z nich.
Ďakujem za skorú odpoveď.

S pozdravom,
Daragon
Tak toto je bomba, vôbec mi to nenapadlo, veľká vďaka aj poďakovanie tomu, kto to vytvoril! :)
Odpovědět
Ešte by som sa chcel opýtať, ktorý z "našich" obchodov je asi najrýchlejší v distribúcií rozšírení? Keďže, ako uvádzate, dané vydania ešte nevyšli, kde a ako často hľadať?
Odpovědět
Vďaka za tipy ;) Keďže ešte nevyšli a plánuje sa to, počkám radšej na CZ/SK verziu a zaobstarám si iné rozšírenia.
Odpovědět
Ono mne osobne by nevadil ani manuál v ENG, ide skôr o to, že chcem mať Carcassonne sadu výlučne v CZ/SK (krabica a manuál). Teda ak je zrejmé, že v tejto lokalizácií hra vyjde. V inom prípade by to bolo jedno a zvolil by som prvú dostupnú verziu.
Odpovědět
To vyzerá výborne, pekná práca! A pekná zbierka :)
Tak ako uvádzate, zatiaľ však nemusím riešiť problémy s nedostatkom miesta.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Riečne prístavy - fanušikovské rozšírenie Mati 11 175 15.4.2026, 20:34
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Nové rozšírenie Carcassonne - Rolnická vzpoura (The Peasant Revolts) Bumsakalaka 21 2 758 25.11.2020, 19:18
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  rozšírenie Mor Mato 12 4 803 22.3.2015, 14:39
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)