CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Uskladnění Carcassonne

téma založeno uživatelem Tomáš - 16.10.2014, 20:07 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
antiviruss1 1 Chmura 10 Curuj 1 Eldenroot 15 endomame 7 Knorovi 1 MAO 2 Matej Ollé 1 PepaN6680 1 PesBobes 1 Petr Chytka 2 PetrM 2 peťul 2 pripluv 5 Řízek 1 Samhoov 2 Skubin 1 šmoula 7 Tomáš 2 Uživatel 719 3 ZH6 4
Ahoj co takkhle naskenovat startovací big kartu kola osudu. Je totiž bez nápisů jen s obrázky.
Chmura
[-] 1x   Matej Ollé
Odpovědět
(3.11.2014, 16:32)peťul Napsal(a): Přikládám zde na ukázku také své řešení uskladnění Carcassonne. Využil jsem dřevěné krabice od Carcassonne Die Stadt a připravuji si do ní vlastní krabičky, do nichž ukládám jednotlivá rozšíření. Krabičky jsem vymyslel tak že na víčku a dvou bočních stranách je napsán název rozšíření a na dalších dvou bočních stranách je pak napsáno, kolik je v ní kartiček a co je k tomuto rozšíření potřeba. Zespoda je otvor a na dně každé krabičky podložka, za niž se kartičky, po otevření krabičky, vysunou a následně vyndají ven.

Co takhle skusit moje krabičky Myslí si svoje

Chmura
Odpovědět
(10.11.2014, 15:24)smoula Napsal(a): Ta karta je v sekci ke stažení - rozšíření (

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

)
doufám, že to je to, co máš na mysli Usměvavý

Existuje ještě jiná, ale mám bohužel spatný obrázek.

(obr. dole)

Chmura

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
(30.1.2018, 16:26)pripluv Napsal(a): Přepážka je z balsy (to jsi našel  Usměvavý ), ale když jsem ji sháněl, tak to byla Sodoma Gomora. Obchody typu >Ráj Dřeva< nejen, že ji neměly, ale prodavači ani nevěděli co to je. Nakonec mne zachránil malý obchůdek pro RC modeláře v garáži  Vítěz .

Balsu jsem pořídil tloušťky 4 mm, ale stejně jsem většinou lepil dva pláty na sebe. Výhoda byla v tom, že to jde poměrně dobře řezat zalamovacím nožem (doporučuji kovové pravítko), příště ale půjdu do minimálně 8 mm tloušťky u lupinkové pily (to bude doma vypadat).

Skoro ideální je krabice od Big boxu!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Krabička se velice povedla! za mě palec nahoru. Palec nahoru
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   pripluv
Odpovědět
(13.2.2018, 18:58)Petr Chytka Napsal(a): Nic moc,ale i tak se to dá řešit.cca 340 kartiček.

Doufám jen, že máš startovní kartičku zvlášť! Nechtělo by se mě jí hledat... Vystrašený Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Pěkná krabička!
-Herní nákaza hrou Carcassonne je zde téměř povinná, gratuluji k "hernímu bacilu"!  Mrknutí Doporučujeme NELÉČIT! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Petr Chytka, šmoula
Odpovědět
(11.5.2018, 8:45)šmoula Napsal(a): Zabloudil jsem na interternetu na pinterest a našel neobvyklé řešení Usměvavý
Za mě: I tak se to dá udělat Usměvavý viz příloha.

Ano tuhle "BEDNOU" na Carcassonne jsem už viděl! Zmatený   Myslím, že by to chtělo ještě kolečka, nebo nosiče! Velký úsměv Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Klobouk dolů!
To je ale nádhera! Šokován
Jsem přesvědčen o tom, že hra Carcassonne dostala perfektní a stylovou truhlici na své uskladnění!
Myslím, že by stálo za to uveřejnit rozměry a i případný plánek na výrobu. Myslí si svoje

Za mě palec nahoru! Palec nahoru Palec nahoru Palec nahoru
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Musím jen souhlasit! Je to opravdu pěkná práce, chtěl bych se také časem propracovat k takové pěkné bedýnce. Myslím že je to pořádná inspirace pro všechny zde na fóru. Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
DÍLNA Uskladnění CARCASSONNE v krabici od základní hry Chmura 11 4 796 25.4.2023, 13:00
Poslední příspěvek: larsa85
  DÍLNA Uskladnění CARCASSONNE Star Wars-dřevěná bedýnka Petr Chytka 1 388 8.4.2021, 18:42
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA Uskladnění CARCASSONNE - dřevěná truhla (vlastní výroba) Knorovi 48 10 813 27.1.2021, 23:40
Poslední příspěvek: Knorovi
  DÍLNA Uskladnění CARCASSONNE - plastový pořadač Knorovi 4 602 3.1.2021, 23:09
Poslední příspěvek: Fanny
  DÍLNA Uskladnění CARCASSONNE Carcassonne ruský organizer Chmura 4 2 541 3.10.2017, 20:38
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)