Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
Z trošku jiného soudku - plánujeme si pořídit novou stolní hru pod stromeček. Dost nás zaujala hra Mars: Teraformace. Hrál ji někdo z vás? Můžete k tomu napsat pár slov nebo dostat jiné doporučení na něco podobného?
link BGG: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Vyplatí se vzít rovnou i nějaké rozšíření? Díky za tipy a rady!
Tak hra je doma, už aby byly Vánoce :)
Tak první část pod vánoční stromeček je již doma. Přišla mi základní hra Mars: Teraformace a 2x rozšíření (Hellas & Elysium a Venuše). K tomu jako bonus 4x promo karta všechny v české lokalizaci - děkuji Mindok za skvělou zákaznickou podporu a za jejich zaslání! Kolonizace a dobývání Marsu může brzdy začít ![]() ![]() Pár slov a postřehů ode mne: Citace:Hru jsem si před koupí zahrál, ze začátku toho bylo opravdu hodně co člověk musel pochopit... pravidla jsou obsáhlá a žádná hra není díky obrovské rozmanitosti a zvolené strategii stejná. Ze začátku jsem se toho bál, jakou cestou se vydat a zdali by nás to vůbec bavilo... ALE po chvilce nás hra úplně dostala a pohltila do děje. Hra nabízí obrovské množství různých strategií a cest jak se dostat k vysněnému cíli. Od různých soutěží přes projekty až po různé karty úkolů, které si hráč náhodně vybere ze startu hry. Fanouškovská neoficiální rozšíření a dodatky: Myslím si, že tato hra má již mnoho fanoušků, začínají vznikat první fanouškovská rozšíření, a to některé opravdu velmi kvalitní... posuďte sami :) [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Určitě si některá přeložím a zkusím vytisknout, je jich opravdu nepřeberné množství :)
11.12.2017, 15:58
(11.12.2017, 15:13)Skubin Napsal(a): Nenapsal bys tady pak malou recenzi ? Ano, je to v plánu jakmile ji rozbalím pod stromkem a pořádně zahraji. Jinak kdo by chtěl, mám navíc dvě PROMO karty (minirozšíření), eng verze - Snow Algae a Self-replicating robots. Určitě se nějak domluvíme ;)
11.12.2017, 21:01
(11.12.2017, 20:19)Skubin Napsal(a): Jo, i tu jsem si pročetl před koupí... minimálně 5-6 recenzí padlo (i těch zahraničních). ;)
28.2.2018, 20:22
Tak 2 měsíce od Vánoc za námi... na recenzi jsem nezapomněl, jen není jednoduché ji sepsat tak, abych byl nestranný a zároveň také pokryl všechny aspekty hry.
Tak jen pro doplnění - právě bylo oznámeno 3. rozšíření pro tuto úžasnou hru Mars: Prelude... dále vyšlo minirozšíření s 3 novými korporacemi (zatím pouze BGG exklusive)... no a poslední věc, na podzim vyjde velké 4. rozšíření (potvrzeno Mindokem v emailu na můj dotaz). Jen škoda, že autoři avizovali již při vydání této hry, že bude celkem a pouze 6 krabicových rozšíření... pomalu se blížíme :( snad svůj názor přehodnotí, určitě by to stálo za to... ale zase na druhou stranu se má v tom nejlepším přestat
9.3.2018, 20:44
Možná lepší než má recenze je toto video:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Gratuluji, určitě nebudeš litovat.
Doporučuji dokoupit minimálně Předehru a pak Kolonie. Určitě tě to bude bavit víc a hra nebude trvat tak dlouho v režimu 2 hráčů. Kdyby něco, klidně napiš ;) Já mám všechny rozšíření včetbě základu pěkně v jedné krabici. Karty mám ve fóliích Dragon Shield, krabičky z fólií pak slouží jako boxy na skladování. |
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| OSTATNÍ DESKOVKY Terraforming Mars - PC hra zaradmo od EPIC | Bumsakalaka | 2 | 38 |
23.5.2022, 21:41 Poslední příspěvek: Eldenroot |
|
| OSTATNÍ DESKOVKY Mars - alternativní herní plány | Knorovi | 2 | 1 952 |
8.1.2021, 0:28 Poslední příspěvek: Skubin |
|
| OSTATNÍ DESKOVKY Mars Teraformace - Chyba v tisku | Skubin | 6 | 6 264 |
28.9.2020, 7:43 Poslední příspěvek: Eldenroot |
|
| OSTATNÍ DESKOVKY Terraforming Mars: Kickstarter 2 - Big Box | Eldenroot | 8 | 5 305 |
17.6.2020, 19:23 Poslední příspěvek: Curuj |
|
| OSTATNÍ DESKOVKY TM: 3D tisk - komponenty pro Mars Teraformace | Eldenroot | 8 | 10 335 |
8.3.2019, 15:17 Poslední příspěvek: Eldenroot |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

![[Obrázek: 3rSVIAw.png]](https://i.imgur.com/3rSVIAw.png)

![[Obrázek: DGSWd7Q.jpg]](https://i.imgur.com/DGSWd7Q.jpg)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
Tak super. Jinak tady jsem našel jednu pro ty, co nechtějí čekat