CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Cirkus 2.0 - 10. rozšíření

téma založeno uživatelem Chmura - 22.12.2016, 0:22 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 3 Asusik 9 borks 1 C6H6 1 Chmura 22 Eagle 3 Eldenroot 19 endomame 1 Miroslav Váša 1 Neprofík 6 oludek2 2 PesBobes 1 Petr Hájek 7
(19.2.2017, 11:11)Eldenroot Napsal(a): Dnes Mindok potvrdil české vydání 10. rozšíření s názvem "Cirkus". Ukázal nám nejen vzhled krabice, ale také herní materiál a česká pravidla! Vydání je v ČR plánováno na rok 2017.

Citace:Oficiální český popis:
Carcassonne Cirkus je zatím poslední rozšíření ságy Carcassonne, které vychází již pouze v nové grafické podobě. Cirkus postupně putuje krajinou a vystupuje v něm řada různých zvířat. Body přinášejí nejen kartičky krajiny v okolí šapitó, ale i pyramidy cvičících artistů. Každý hráč má také k dispozici speciální figurku ředitele cirkusu.

Citace:Herní materiál:
20 cirkusových kartiček krajiny (12 kartiček Místo pro manéž, 8 kartiček Cvičiště artistů), 16 žetonů zvířat (1 × slon, 2 × tygr, 3 × medvěd, 5 × lachtan, 4 × opička, 1 × blecha), 1 dřevěná figurka šapitó, 6 dřevěných figurek ředitelů

odkaz na zdroj:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

zajímavé , velká škoda že to bude jen v nové verzi
Odpovědět
(19.2.2017, 12:44)Eldenroot Napsal(a): Bohužel... na kartičky tu máme @Chmura, horší to ale bude s figurkami - možná že se objeví na Cundco.de, ale zase budou prodejné jen a pouze po 1 ks/objednávka jako to bylo s Opatem.

kam tím míříš , nějak to nechápu
Odpovědět
jasný , už to chápu , já jsem koukal na obrázky kde jsou zamíchané nové i staré verze dohromady a tak strašné to není , takže já si tuto verzi koupím a věřím že se pak nechá někde sehnat původní verze
Odpovědět
Na z-man games stránkách vyšlo prohlášení , bohužel nevím co v něm je , doma si to přeložím , ale důležité je , že na FB stránkách každý nadává na to že ho neudelali ve staré verzi
Doufám že negativní ohlas je donutí udělat i starou verzi Velký úsměv
Odpovědět
(7.3.2017, 7:01)Chmura Napsal(a):
(7.3.2017, 4:08)Petr Hájek Napsal(a): Na z-man games stránkách vyšlo prohlášení , bohužel nevím co v něm je , doma si to přeložím , ale důležité je , že na FB stránkách každý nadává na to že ho neudelali ve staré verzi
Doufám že negativní ohlas je donutí udělat i starou verzi Velký úsměv

To by bylo velice dobře a rád bych si to i koupil! Velký úsměv 
 Ale velice pochybuji, že by po tom co ukončili původní verzi grafiky vydají pro ní další velké rozšíření! Naštvaný Naštvaný Naštvaný

budeme doufat , nevím jestli jste někdo taky viděl ty ohlasy , ale žádný z nich nebyl kladný 

přece nemůžou dělat něco co nikdo nechce
Odpovědět
už je tam i cena , chápu to dobře že je již v prodeji?
jestli ano , bude ho někdo objednávat? že bych se přidal
Odpovědět
(7.3.2017, 17:09)Eldenroot Napsal(a): Raději počkej na českou verzi... nehledě na to, že nevím kde jsi zahlédl cenu, ale podle mě to bude ještě chvilku trvat než to vyjde (kromě Německa, tam to asi co nevidět).

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

tady máš 14 euro , ale bohužel se nevyznám v těchto stránkách , možná jsem se spletl
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Carcassonne Cirkus: Ředitel cirkusu (@CundCo) BigBoss 3 1 716 3.5.2019, 18:12
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)