CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Kartičky pro sraz v Hradci Králové

téma založeno uživatelem Tomáš - 7.10.2016, 22:25 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 12 Eldenroot 5 Ivča 1 Karel 1 peťul 8 šmoula 1 Tomáš 9
Takže tady jsem našel nějaké obrázky, bohužel chrám sv. Ducha je vyfocen zezadu Smutný  (vystřihovánku teprve připravují na vydání a jiná fotka nebyla). Pokusím se s tím něco udělat, ale čas budu mít až večer. Smutný

Oba objekty bych situoval spíš do města, než na zelenou louku,...
 jestli má někdo další nápady tak sem s tím!

Nebylo by lepší založit zvláštní téma Nerd , něco jako Karty HRADEC nebo tak něco...

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Tomáš
Odpovědět
Tak tady je první pokus Chrám sv. Ducha. S obrázkem asi nepůjde udělat nic světoborného Smutný ... Moc s tím nejsem spokojený, nějak to není ono.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A pokus číslo dva Chrám sv. Ducha s cestou. Mrknutí  To bych řekl, že je o maličko lepší!

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(9.10.2016, 7:39)Tomáš Napsal(a): Je to uplne senzacni. Vypláznutý jazyk Usměvavý Hlavne se mi tam libi znak HK Nerd A premyslim, ze by to vlastne mohlo byt i ve meste... Ale to uz bych si hodne vymyslel, ze? Usměvavý

Děkuju za pochvalu Šokován .
  No pokusím se o nemožné... Smutný , jde o to, že obrázek chrámu mezi ostatní domy a městské zdi moc nezapadne Smutný Smutný Smutný .

Přidávám pokus číslo tři Chrám sv. Ducha ve městě. No lepší už to asi nebude... Smutný .

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Název rozšíření - Chrám a věž zní velice dobře a líbí se mi! Usměvavý

-Kartička chrámu ve městě upravena a vložena do přílohy. (Teď se mě kompozice karty celkem líbí!)

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Kartička BÍLÁ VĚŽ
Tak tady je všemi očekávaná kartička s Bílou věží! Mrknutí

-Snad se vám bude líbit.

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak jak  si pročítám pravidla K rozšíření Chrám a věž ještě mě napadá Nerd , že by nebylo špatné motivovat i ostatní hráče k přikládání karet. Navrhuju proto přidat bonus 5 bodů pro toho, kdo uzavře Chrám , nebo Věž (tzn. položí poslední 25 kartu). Usměvavý

-Co vy na to?

Jinak za pravidla palec nahoru! Líbí se mě!   @peťul ovi díky! Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(11.10.2016, 20:45)peťul Napsal(a): Přesně nad motivací ostatní hráčů jsem také přemýšlel a po kouknutí na fórum mě potěšilo že už tu tento návrh je Usměvavý

Nicméně napadla mě ještě jedna varianta pravidel:
Chrám ani věž by se neobsazovali a pouze hráč který by přiložil poslední kartičku by získal plný počet bodů. -> Co říkáte na tuto variantu?

To zní velice dobře! Žádná komplikovaná pravidla a bonus na závěr! Proč NE! Vypláznutý jazyk
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   A ještě by to chtělo vybrat kartičku Chrámu (máme 4 varianty). Když jsem to tak zpětně projížděl, asi se mě líbí varianta louka + cesta. Mrknutí

Co vy na to?
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
(12.10.2016, 19:52)Tomáš Napsal(a): Obe jsou moc hezke. Nechal bych na kazdem, kterou si vybere Usměvavý

No můžete udělat anketu a uvidíme která karta zvítězí. Mrknutí Kdybych věděl, že se nemůžete rozhodnout nevyráběl bych jich tolik Naštvaný .
Chmura Zelený meeple
[-] 3x   Eldenroot, Karel, peťul
Odpovědět
1. Poprosím @Tomáš e, aby rozhodnul, které karty bude obsahovat rozšíření Chrám a věž.

2. Pak se touto cestou ptám kolikrát to bude potřeba vytisknout. (V pondělí jdu do tiskárny a mohu to zařídit.)
3. A co takhle karty rovnou vyrobit?  Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Tomáš
Odpovědět
(14.10.2016, 14:06)peťul Napsal(a): Sestavil jsem finální verzi návodu.

Použity jsou tyto kartičky:
[Obrázek:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

][Obrázek:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

]

-Výborně problém číslo jedna se nám vyřešil sám! Návod je perfektní! @peťul ovi díky!

Doplnění návodu:

-Ještě mě napadlo co takhle ještě do návodu napsat, že tohle rozšíření bylo vydané k příležitosti 1. srazu Carcassonne Fóra?
-Dál v návodu chybí Autor: co takhle dvojice Tomáš, Peťul?
-A jako poslední se nabízí otázka zda na závěr návodu nepřidat stručný popis obou památek?
____________________________________________________________________________________________________________________
Zbývají tedy ještě další dvě otázky:

2. Ptám se touto cestou kolikrát to bude potřeba karty vytisknout? (V pondělí jdu do tiskárny a mohu to zařídit.)

3. A co takhle karty rovnou vyrobit a kolikrát?
   (Můžu něco vyrobit do srazu. V případně, že bude zájemců na srazu víc než jsme mysleli, můžu karty vyrobit i na místě.)
Chmura Zelený meeple
[-] 3x   Eldenroot, peťul, Tomáš
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Hraboši - Další kartičky pro toto rozšíření Chmura 3 87 30.11.2022, 0:57
Poslední příspěvek: Chmura
Rozdílné kartičky v 1. a 2. rozšíření pro Carcassonne v2.0 Eldenroot 42 13 261 25.10.2017, 12:09
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)