Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Takže tady jsem našel nějaké obrázky, bohužel chrám sv. Ducha je vyfocen zezadu (vystřihovánku teprve připravují na vydání a jiná fotka nebyla). Pokusím se s tím něco udělat, ale čas budu mít až večer.
Oba objekty bych situoval spíš do města, než na zelenou louku,...
jestli má někdo další nápady tak sem s tím!
Nebylo by lepší založit zvláštní téma , něco jako Karty HRADEC nebo tak něco...
(9.10.2016, 7:39)Tomáš Napsal(a): Je to uplne senzacni. Hlavne se mi tam libi znak HK A premyslim, ze by to vlastne mohlo byt i ve meste... Ale to uz bych si hodne vymyslel, ze?
Děkuju za pochvalu .
No pokusím se o nemožné... , jde o to, že obrázek chrámu mezi ostatní domy a městské zdi moc nezapadne .
Přidávám pokus číslo tři Chrám sv. Ducha ve městě. No lepší už to asi nebude... .
Tak jak si pročítám pravidla K rozšíření Chrám a věž ještě mě napadá , že by nebylo špatné motivovat i ostatní hráče k přikládání karet. Navrhuju proto přidat bonus 5 bodů pro toho, kdo uzavře Chrám , nebo Věž (tzn. položí poslední 25 kartu).
-Co vy na to?
Jinak za pravidla palec nahoru! Líbí se mě! @peťul ovi díky!
(11.10.2016, 20:45)peťul Napsal(a): Přesně nad motivací ostatní hráčů jsem také přemýšlel a po kouknutí na fórum mě potěšilo že už tu tento návrh je
Nicméně napadla mě ještě jedna varianta pravidel:
Chrám ani věž by se neobsazovali a pouze hráč který by přiložil poslední kartičku by získal plný počet bodů. -> Co říkáte na tuto variantu?
To zní velice dobře! Žádná komplikovaná pravidla a bonus na závěr! Proč NE!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ještě by to chtělo vybrat kartičku Chrámu (máme 4 varianty). Když jsem to tak zpětně projížděl, asi se mě líbí varianta louka + cesta.
-Výborně problém číslo jedna se nám vyřešil sám! Návod je perfektní! @peťul ovi díky!
Doplnění návodu:
-Ještě mě napadlo co takhle ještě do návodu napsat, že tohle rozšíření bylo vydané k příležitosti 1. srazu Carcassonne Fóra?
-Dál v návodu chybí Autor: co takhle dvojice Tomáš, Peťul?
-A jako poslední se nabízí otázka zda na závěr návodu nepřidat stručný popis obou památek?
____________________________________________________________________________________________________________________ Zbývají tedy ještě další dvě otázky:
2. Ptám se touto cestou kolikrát to bude potřeba karty vytisknout? (V pondělí jdu do tiskárny a mohu to zařídit.)
3. A co takhle karty rovnou vyrobit a kolikrát? (Můžu něco vyrobit do srazu. V případně, že bude zájemců na srazu víc než jsme mysleli, můžu karty vyrobit i na místě.)